måndag 8 december 2008

soundtrack of my life

3 kommentarer:

Victoria W sa...

hehe, jo. det kan man lugnt säga! jag ska till tokyo och plugga japanska ett år!
hur kom du in på.. universitetet i kyoto, om jag får fråga? ^^
(kyoto intresserade mig inte lika mkt när jag var där, tss)

Victoria W sa...

alltså, kyoto är en helt fantastisk stad! en jättefin och mysig stad. men det är stortadslivet och alla band jag vill till (tokyo är livet för mig så att säga, tss.. inte för att kyoto INTE saknar det, men.. ja xD)
åh, okej! så du ska plugga där ett år alltså? kan du någon japanska?
ja, vad gjorde jag i japan? var där på "semester" och för att allmänt se om jag ville tillbringa ett år där. vilket jag utan tvivel vill! saknar stället för var dag som går.
och på frågan hur länge jag pluggat japanska.. en termin här på universitet. med andra ord, inte länge xD (men kan ändå en hel del.. så mkt så att jag inte skulle skämma ut mig i japan:)
vad är det med japan som intresserar dig? ^^ (ursäkta, nu blev det väääääldigt långt)

Victoria W sa...

lite? hrrm.. lite är lite väl LITE o förklara det hela xD men, för att sammanfatta det hela; jag ÄLSKAR japansk musik. det är i princip det enda jag lyssnar på och lever för, typ. sedan är jag oxå helt galen i deras kultur och allmänt. Japan är det bästa landet i världen; ungefär. (visst, finns ju massa saker som inte är.. särskilt bra, men vem har inte sina nackdelar?)
så då kanske du oxå kan räkna ut varför jag åker till japan.. mitt mål är väl att bosätta mig där. jag står inte ut i sverige, (väldigt konstigt o säga) men jag känner mig mer hemma i japan än i sverige. X__x hur jag nu kan känna det efter att ha vart i japan i två veckor är ett mysterium .. men jag LÄNGTAR ihjäl mig efter att komma tillbaka ^^ du ska åka i slutet av mars, så var det va? vad ska du göra de veckorna innan du börjar? :3