onsdag 21 januari 2009

baka baka liten kaka

Idagendag lyckades vi med en baktävling, självklart vann jag och Hans över KevKev och Bi2theLal! 



      


every me and every you

A friend in need's a friend in deed,
my Japanese is better


Placebo ftw

måndag 19 januari 2009

Förlåt

Phelix, men jag gillar snö och YAY, det snöar!

söndag 18 januari 2009

when in England do as the romans

blev ett av ledorden för resan som för övrigt blev mycket angenäm på min ära. Inte allt gick åt helvete i livet när föräldrarna skiljde sig så att säga. Mycket fin bonussläkt har jag fått! Go go dom!

Dock blev jag som jag misstänkte sjukelisjuk, smittad av den Zarah men jag har tagit mig igenom två arbetsnätter nu, gambatte mig!

Inatt efter jobbet sov jag hos fadern som för tillfället lagar mat åt undertecknad och sen ska vi på bio och se Gomorra. Nu innan bion ska jag plugga på lite mer hiragana för att jag efteråt ska kunna pallra mig hem till modern och festa på sista avsnittet av Chobittsu. Hur i hela världen ska det gå för Chi och Hideki?! Hö..hö..

Imorgon blir det mycket jobb med några av världens härligaste barn och bokandet av biljett till Norrbotten för att hälsa på gamfolket och några inte lika gamla morbröder som residerar där innan man drar iväg på en såndär långkörare som Japan blir. Det är inte nådigt vad mycket jag har att se fram emot!

Simma lugnt folkisar
M

fredag 9 januari 2009


jag älskar att resa, yay!
see ya!

torsdag 8 januari 2009

packat och klart.

Otippat nog grabbar så har den episka My just precis packat klart inför resan som hon ska företa sig om 6 och en halv timma.. Jag är kass. Något som jag fick bekräftat från diverse håll idag och speciellt på kvällen. Men de flesta kritikerna (mig inräknat), inte alla dock, har rätt om mig och det ligger på mig att bli en bättre människa, suck it up och göra nått åt saken. Så sagt och snart gjort.

Ledordet för mitt liv framöver blir onekligen zenryokuwotsukusu [tsenryukwotsukus] som betyder att jag ska göra mitt bästa! Trots min egen kasshet så är peppen hög inför resan! Go go Britannia!
(all hail Britannia)

Nu blir det lite mer kasshet i form av femte avsnittet av Chobittsu och lite Tropicana Sanguinello-juice.

Lev väl och simma lungt folkisar!

M

tisdag 6 januari 2009

gammalt och förlegat.

På min förra resa till det fantastiska Storbritanninen fick jag en fin bok "Japanese for busy people". Den är helt uppenbart utdaterad sen ett tag tillbaka eftersom att min vän Yoshi fnissar lite åt det ålderdomliga språket.. ^^ Satte nu har jag lagt ner att träna helt från den, tar bara lite godbitar som jag blivit tipsad om (hade dock varit kul att komma dit och snacka helt sjukt kefft och som nån av mina vänner la till så skulle det vara typiskt mig att lägga till utdaterade ord för att det är jag.. så man får väl se =D).

På fredag bär det av till den Brittanien igen, peppen är hög! Go go England lix! Kommer träffa lite vänner och familjen och så bor man fint och glatt hos cus' Leo med Zarah och lever låda.



För vidare glada nyheter avhandlas att snön har kommit till Hammarbybacken och att jag ska åka snowboard något jag trodde jag inte skulle få göra på ett jävla tag! Undertecknad skuttar lite av glädje trots bristande kvalität och rolighetsfaktor på den backe..

M